sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Parin viikon häppeningit

Hei te rakkaat Suomessa, lokakuu on pyyhältäny kauheeta vauhtia.. Mitään arjesta poikkeavaa en ole paljoa kerennyt tekämään, mutta tässä teille parin viime viikon highlightit, haha. 
  Toissa viikonloppuna koitti odotettu Homecoming. Homecoming-tanssit on jokavuotinen tapahtuma kouluun palaamisen kunniaksi. Mitä lähemmäksi homecoming tuli sitä enemmän koulussa alettiin näkemään isompia, ja erikoisempia tyylejä pyytää tyttöjä deiteiksi. Kylttejä näkyi melkei joka lunch-tauolla, ja välitunneilla. Jotkut jefu-pelaajat pyytivät tyttöjä isojen kylttejän kanssa väliajalla megafoniin huutaen, ja jotkut pojat pyysivät  laulaen tytöille ruokalassa kukkakimppujen kanssa.  Itsehän tulin pyydetyksi koulun järjestyksenvalvojien toimistossa kylttejen ja kukkien kanssa. Pieni paniikki kieltämättä iski kun vartijat haki kesken tunnin, ja kysellen mitä tein edellisenä päivänä.  
 Homecoming oli Disneylandissä pienellä klubilla. Paikka oli huikee. Kolmikerroksinen täynnä pokeripöytiä, cocktail-herkkuja, ja juomia. Itse kyllä vietin koko illan tanssi-lattialla, ja voin kyllä sanoa että meno on vähä korkeemalla levelillä kun joutsan lukion pikkujouluissa, haha. 
 
Koska halloween lähestyy, käytiin kavereiden kanssa yksi ilta Pumpkin Patchissä. Pumpkin Patch on paikka missä on labyrinttejä, seinäkiipeilyä, kurpitsojen kaiverrusta, eläimiä, ruokaa ja kaikkea muuta tekemistä halloween teemaan ja syksyyn liittyen. 

Lauantaina lähettiin teatteriporukan kanssa nice and early kohti Los Angelesiä.  Californian high school teatteriliittolla oli Fall-festival niminen tapahtuma. Ollaan tässä pari kuukautta työskennelty pienporukoissa omaa esitystä kyseiselle Fall-festeille, jossa kisattiin eri koulujen kanssa. Mun porukka oli meet my crazy family- sarjassa, ja esitettiin kohtaus näytelmästä joka kertoo neljän sisaruksen elämästä. Koko fall-festivaileilla oli sääntönä ettei saanut olla asusteita, ja muuta reksiviitta kuin neljä tuolia. Mun porukka pääsi tokalle kierrokselle, kunnes meidät pudotettiin, mutta osa meijän luokasta pääsi semi-finaaleihin, ja pari selvitti tiensä siitä finaaleihin asti myös. Oli hullua nähä niin taidokasta porukkaa, ja oon varma että näin tulevan Beyoncen, ja pari John Deppiä siinä sivussa. 

Talk to you soon, 

Silja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti