maanantai 2. marraskuuta 2015

'Merican Halloween


Jep, niin se hujahti. Mitä jäi jäljelle? Sokerikrapula, jota yritin tasottavilla suklaapatukoilla paikata. Ei auttanu. Turvonnut naama, ja pari lisäkiloa. Yksi sana, Halloween. 
Ensimmäinen jenkkilän Halloween koettu. Ja voin kyllä todeta, että on kyllä vähän isommalla levelillä kuin Suomessa. Halloween-viikolla talojen pihat täyttyivät koristeista, ja valoista. Perjantaina suurinosa jengistä pukeutu kouluun, ja melkein joka tunnilla väsättiin jotain Halloweeniin liittyvää. Perjantaina illasta menin host-perheen kanssa kirkon Halloween-sembaloihin, missä oli kisoja, ruokaa, ja oma versio trick-or-treatistä, jonka nimi oli trunk-or-treat. Lapset siis kiersivät takakontteja karkkia pyytäen. 
 

Lauantaina oli viimeinen Cross-country kisa. Fiilis oli vähän haikea jättää cross-country perhe, ja upeat valmentajat. Kausi oli kyllä tosi hyvä. Ja meijän koulu oli alueen kolmanneksi paras, joten oltiin kaikki tyytyväisiä. Nyt alkaa parin kuukauden tauko, ja jos en täysin levähä tästä pitsan syömisestä, alkaa tammikuussa yleisurheilu-kausi mulla. Mutta you never know.. 

Lauantai-illasta kierrettiin lähikatujen talot mun perheen kanssa, ja saaliiksi tuli paljon karkkia. Kadut oli täynnä porukkaa pukeutuneena mummosta pikkulapsiin. Myöhemmin juhlittiin kavereiden kanssa Halloweenia, ja kierrettiin parit teemabileet. 


Toivottavasti te nautitte teijän Halloweenistä, mä lähden nyt nukkumaan. Goodnight babes❤️


Talk to you soon, 

Silja 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti