keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Disneylandistä Santa Barbaraan

Vihdoin ja viimein sain aikaseksi toteuttaa yhden viimeisistä asioista To Do-listaltani. DISNEYLAND, CHECK.  Kalifornialaiset ovat hulluja Disneyland faneja, eikä ihme, sillä se aitoa ja oikea Disneyland löytyy Los Anglesin läheltä, ja meidän kotoa noin 45.minsan päästä. 
 
En ihmettele, miksi jengi on ihan liekeissä Disneylandistä ja ovat valmiita maksamaan jopa 1000 dollaria vuodessa kausilipusta, sillä Disneyland on täynnä kaikkea hauskaa kaikille muksusta vaariin. Itse ostin 3-päivän lipun, ja ensimmäisen päivän vietin kaverini Laurenin kanssa (joka on yksi näistä ihmisistä joka sen 1000$ kausilipun omistaa) ja toisen päivän vietin host-veljen kanssa!

Disneylandista seuraavana päivänä suuntasin hostmomin ja hänen ystävien kanssa Santa Barbaraan viikonlopuksi. Lauantai-aamuna aikasin juoksin Santa Barbara 5K-kisan, ja sijoutuin kolmanneksi omassa ikäluokassa. Tämän jälkeen kierreltiin Santa Barbaraa ympäri, ja palailtiin kotiin sunnuntaina. Santa Barbara on yksinkertaisesta aivan törkeän kaunis paikka. Vanha arkkitehtuuri ja mahdollisuukset tehdä kaikkea, tekee Santa Barbarasta huikean lomakohteen! 

Santa Barbara on hieman erillainen, kuin muut etelä-Kalifornian kaupunkit, sillä Meksikolainenkulttuuri ei ole niin suuri.
Europppalaisvaikkutteita näkyi tosin joka puolella, ja Lauantaina suunnattiinkin myös pariksi tunniksi Solvangiin, joka on pääosin Pohjoismaalaista-aluetta. Ja sen kyllä huomasi! Fazerin-suklaata, ja pandan lakritsia, reseptikirjoja, ja Suomenlippukin liehui monessa paikassa. 

55päivää niin nähdään taas! 

Talk to you soon,

Silja




 

1 kommentti:

  1. Ei vitsi, en oo hetkeen muistanu lueskella näitä sun kirjotuksia.. mutta nyt kun tuli inspiraatio, ai että miten ihania noi kuvat ja kaikki! Tarttuko paljon suomen herkkuja matkaa? :D ainut asia mitä ite oon täältä bongannu oli pandan lakut, olin lähinnä hämmentyny xdd

    VastaaPoista