perjantai 6. toukokuuta 2016

Prom 2k16

Niin se päivä tuli. Se päivä, josta puhutaan koko vuosi, ja mikä on " The best night of the whole high school". Nimittäin Prom. Monesti vanhojen tansseja verrataan jenkkejen Promiin, mutta mitään yhteistä näillä kahdella ei ole muuta kun kaikki laittautuu ykkösiin, ja otetaan vähintääkin se tuhat kuvaa. Ja yritin teille nyt karsia ne parhaimmat! 


Ennen Promia otettiin kuvia vanhalla juna asemalla meidän lähellä, jonkajälkeen  suunnattiin San Diegon lähellä olevaan Serenity-kartanoon. Paikka oli huikean kaunis, ja olisi ollut mukava kävellä ympäriinsä enemmänkin, mutta saapuessamme maha kurni, ja syömisen jälkeen tanssilattia houkutteli enemmän! Ja tanssilattialla se loppu 5 tuntia kulukin huhhuh.. Mutta Promissa oli myös mahdollisuus esim. Pelata pokeria, tai hypätä hevosrattaitten kyytiin. 
Prom oli kyllä todellakin hauska ilta. Pyörätuolille oli kyllä tarvetta seuraavana päivänä sen tanssilattian tamppaamisen jälkeen, ja sunnuntaina suunnattiin puoli kuolleena aamiaselle kavereitten kanssa,n jonka jälkeen ajettiin rannalle ja maattiin hiekassa kuin kuolleet kalat, haha. 

Tää viikko on ollut kyllä yhtä häsellysä yleisurheilun, ja teatterin kanssa! Runkosarja loppu yleisurheilussa , ja sain jatkosarjassa edustaa meidän koulua, samaan aikaan meidän koulun musikaali kevät musikaali Hairspray tuli ensi-iltaan, joten kotona en ole käynyt kun nukkumassa.  
Nukkumisesta puheenollen goodnight murut, tää tyttö lähtee nukkumaan!

Talk to you soon, 

Silja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti